دوستان خوش امديد.نطرتان را در مورد استفاده از تانگلر برای جلسات وبلاگنويسان آیتی بنويسيد
واقعا عالیه
و به نظر من می تونه مناسب ترین گزینه برای این کار باشه
بهترین گزینه باری این کار همین تانگلره/دکترپیشنهاد به جایی بود/ضمنا اینکه مطالب اینجا به صورت آرشیو میمونه خیلی جالب میشه
راستی یادم رفت بگم/من اینجا گاهی اوقات سر میزنم/بعضی اوقات تاپیک هایی هستند که نمایش داده نمیشن/مشکل موقتی دارند یعنی/این مطلب رو هم در نظر داشته باشیم/حداقلش اینه که دوستانچ آی تی نویس بیان اینجا/با محیط جذاب اینجا هم آشنا بشن/شاید یه فکری هم برای مشکل زبان های راست به چپ کردند
خب اینجا به صورت زنده میشه با هم حرف زد؟؟
ظاهرا میشه. البته وقفه داره یه خورده. اما خب فونت ها رو هم خوب نمایش نمیده. نیاز به یک استایل داره
تست می کنیم ...
برای حل مشکلش با فارسی روی صفحه کلیک راست کنید و گزینه switch page direction رو انتخاب کنید . برای قسمت نوشتن هم راست کلیک و انتخاب گزینه switch text direction
راست به چپ که حل شد !![]()
من اینجا رو ترجیح میدم ! خصوصا اینکه آرشیوها میمونهو هم اینکه از شر پالتالک راحت میشم![]()
خوب الان شد یه چیزی/چه راحت هم حل شد/ باز هم باید بگیم زنده باد فایرفاکس
in chat mood hastesh!
واسه من که اونجیزی که نوید گفت نداره
عرفان عزیز /اگه با فایرفاکس کار میکنی راست کلیک کن و گزینه ای که نوید گفت بزن/به همین راحتی به همین خوشمزگی
چهار نفر آنلاین ؟
این چت روم های مبو هم بد نیستا ...
دوستان بنده از فایرفاکس استفاده می کنم. اونم آخرین ورژنش! اما همچین گرینه ای رو هم هنوز ندیدم!! شاید نیاز به عینک داشته باشم!
راستشو بگو ، خجالت نداره که ، بگو از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنی
این قابلیت از نسخه فکر کنم 0.8 فایرفاکس هست و فعلا هم کسی قصد نداره حذفش کنه .
بچه ها انقدر فعالن که هنوز نیمده دعوا رو به پا کردن
باشه! از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنم! خوبه خودت لینک دانلود آخرین نسخشو بهم داده بودی!! من نمی دونم چی بهت می رسه که انقد منو اذیت می کنی! همه شاهد باشین من چه قد مظلومم!!
آقا اینقده این عرفانی رو اذیت نکنید/خودش که گفت از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنه
الله اکبر!! استغفرالله !! به جان خودم اگه بازم اذیتم کنین به بابام میگم !!
![]()
باز کی اذیتت میکنه عرفان؟ آقایون اینترنت اکسپلورر هم براوزره خوب چه فرقی میکنه این از اکسپلورر خوشش میاد بزارین کارشو بکنه![]()
بنده دیگه اینجا رو تحریم کردم
خب من پيشنهاد ميكنم در مورد جلسه بعدی: زمان -مكان-افرادی كه دعوت شوند-نحوه اعلام- مباحثی كه بهتر است در ان جلسه مطرح شوند و... بحث كنيم.لطفا پيشنهادات خود را واردكنيد.در صورتی كه صلاح ميدانيد ميتوانيد topic جديد ايجاد كنيد
تست می کنیم. صدا می یاد.
سلام غزیر جون
قربونت برم
خوبی
کیفیت صداش خیلی بالاست.جلل خالق
نه این جارجی ها هم یه چیزایی حالی شونه
اومدیم
تست می شه
پسر خوبیه این تانگلر
مشکلی که الان ما داریم اینه که اگر اینجا رو مثل یک فاروم در نظر بگیریم ساختار الانش درست نیست/ یعنی ما یه تاپیک اصلی داریم به نام ایرانیان تانگلر/یه تاپیک فرعی هم داریم به اسم آی تی بلوگرز/خوب تو این شرایط نمیشه قسمت بندی کرد مباحث رو جدا جدا نوشت
نظر دوستان چی هستش ؟
پس جلسات ای تی نویسان چی شد؟
چرا همه غیبشون زد؟
اینجا بهترین محل برای جلسه است ! چرا دوباره یاهو؟؟؟
یه کم طول میکشه تا مطلبی که پست میشه بقیه هم ببیننش/خیلی وقت میبره/مشکل مشکل وقته وگر نه از هر لحاظ تانگلر سروره!/اگر دوستان راضی باشند اینجا برگذار بشه تانگلر خیلی عالیه
Sending ...